İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Alaçatı’nın Tam Merkezinde Kiralık Lüx Villa

Büyült
150
Günlük Kiralık
İlan No24009
Eklenme Tarihi20.02.2024
KategoriVilla
İlan TipiGünlük Kiralık
Fiyat 150
Oda Sayısı 3+2
Metre Kare (m²) 150
Kat Sayısı 1
Site İçerisinde Hayır
Zemin Etidü Var
Aidat (TL) 0
Krediye Uygun Hayır
Takas Hayır
Bulunduğu Kat Villa Tipi
Isıtma Klima
Eşyalı Evet
Kullanım Durumu Boş
Banyo Sayısı 2
Bina Yaşı 4
Otopark Yok

İlan Açıklaması

Alaçatı'nın tam merkezindesiniz, 3 dakikalık mesafede yerel pazarlar bulacaksınız. İyi barlara ve çeşitli restoranlara gidebilmek yapmanız gereken sadece biraz yürümek. Sakin ve sessiz yerleşim bölgesinde huzurlu bir konuma sahip göz alıcı bir villa. dar yollar, otantik mimarisi, taş evler, kafeler ve restoranlar ile Alaçatı'nın eski bir Rum köyünü ziyaret etmek gibi ve villanızda tam bu şirin köyün kalbinde yer almaktadır. çok uzun beyaz kumlu plajları için birçok seçenek olacak, hepsi 3 ila 20 dakika arası mesafede . (Alaçatı, Ilıca, Çeşme plajları ve diğerleri). Mutfak, yemek ve oturma odası açık havada ve planlanmış. Villa 1 double + 1 twin +1 tek kişilik yatak odası 4 ila 6 kişi konaklayabilir. Güzel havadar güneşlenme alanları, kapalı ve açık teras bulunmaktadır.

 

Yatak Odası:

Yatak odası 1: çift kişilik yatak, üst katta + balkon (balkon deniz ve dağ bakan).

Yatak odası 2: çift kişilik yatak ile üst katta. Havuz kısmına bakan.

Yatak odası 3: yukarı - tek kişilik yatak ile. Havuz kısmına bakan

 

Banyo: Banyo 1: duş, wc, lavabo ve büyük birimlerin (yukarıda).

Banyo 2: duş, wc, lavabo ve birimler (zemin kat).

 

Mutfak: Amerikan tarzı mutfak (açık tarzı, güzel oturma odasında entegre): gazlı ocak ocak ünitesi ile tam donanımlı, fırın, buzdolabı / dondurucu, tost makinesi, bulaşık makinesi, su ısıtıcısı, mikrodalga ve her zamanki kaliteli çanak çömlek ve cam eşyalar.

 

Oturma Odaları: Geniş salon ve yemek odası, rahat salonlar ve klasik tik ahşap yemek masası ve sandalyeler ile döşenmiş. Mutfak entegre ve iyi donanımlı teras açıktır. Ayrıca Sat TV bulunmaktadır.

 

Tesisler - İmkanlar: barbekü havuzlu  /  ocak / soba fırın buzdolabı / dondurucu bulaşık yıkama makinesi ütü / ütü masası  / uydu tv internet erişimi oda hayranları sandalyesi karyolası

 

Yer Tipi: plaj köy

 

Dışında

Rahatlatıcı terasta büyük bir ahşap masa (6-8 kişi için), tezgah, sandalye ve barbekü ile döşenmiştir. Özel havuz yalnızca sakinleri  tarafından kullanılabilir. Teras ise size günün en sıcak saatlerinde gölge sağlayacaktır. Etrafında bulunan zeytin ağaçları size Rahatlatıcı bir atmosfer sağlayacak.

 

Sahil / Plaj

Alaçatı Türkiye'nin en güzel Ege kıyılarında Çeşme yarımadasında bulunan şirin bir kasabadır. Taş yel değirmenleri bir sıra Overlooked, şehrin arnavut kaldırımlı sokakları taş evler, mağazalar ve tavernalar ile dolu, ve açık hava kafeleri ve büyüleyici restoranlar ile noktalı vardır. Mağazalar, yerel el sanatları, mücevher ve antika satmak. Alaçatı plajı aynı zamanda su sporları aktiviteleri için ünlü dünya. Son dünya şampiyonasında geçen yaz burada yapıldı.

 

Özel ilgi turizmi

Alaçatı St Türkiye Tropez ve çok sayıda kafe ve teras ile 'tarihsel kent oldukça çekici olarak bilinir. İnanılmaz bir ziyaret sizin anlayış yüzmek ve mutlaka su sporları her türlü, ya da sadece eski üzüm bağları etrafında yürüyüş dinlenebilir veya parlayan çakıl taşları üzerinde dolaşmak ve eski şehrin her köşesinde bir sürpriz keşfetmek, ya da konuşmak için ise yerliler, hatta en sevdiğiniz kitap veya günlük kağıt okumak için eski bir kahvede oturup, sonra Alaçatı sizin için kesinlikle. Spor: Çeşme Yarımadası üzerinde yer alan, Yunan adası Sakız karşısında, Alaçatı geçen yaz orada düzenlenen bir sörf cenneti ve son dünya şampiyonluğu olduğunu. Ayrıca Çeşme iyi termal suların iyileştirici güçleri ile tanınır. Kültür & Tarih: Alaçatı tarihi yerlere bir sürü vardır. Sen Aphrodisias, Pamukkale, Efes ve Meryem Ana Evi, Didim, Priene Milet, Bergama ve diğer birçok tarihi siteleri evine günlük geziler olabilir.

 

En yakın havaalanı bir saatlik kolay bir sürücüdür İzmir Adnan Menderes havaalanı. British Airways 3/4 kez / Gatwick Havaalanı'na doğrudan bir hafta uçar. Yaz sezonunda (Nisan-Ekim) sırasında birçok charter seferleri de vardır. Efes, Kuşadası, Meryem Ana, Didim, Priene Milet, Bergama, Pamukkale, Didim ve Bodrum gibi turistik ve kültürel yerleri kolayca ulaşılabilecek keşfetmek istiyorsanız Havalesi veya araba kiralama sizin için düzenlenmiş olabilir. Da mevcuttur Kiosk adalara tekne turları.

 

Mesafeler

Çeşme, Şifne, Dalyan, Ilıca ve Erithrai En yakın kasaba sürücü 10-20 dakika ulaşılabilecek tüm vardır. Alaçatı plajı ve rüzgar sörfü merkezi su sporları aktiviteleri ve 3 dakika mesafede, her türlü dünya ünlüdür. İzmir Ana şehir o otantik cuisine. Also için Çeşme limanına (Sen feribotları ile Köşk / Yunanistan'ı ziyaret edebilirsiniz) sadece 15 dakika uzaklıkta olan her zamanki gibi Türk misafirperverliği alışveriş ve deneyimi, siteyi görmek için sadece 45 dakika uzaklıktadır ..

 

Rezervasyon notları

Minimum Kiralama Süresi 3 Gündür.

 

Daha detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

05317696740

05318582999

05318602999

 

 

Günlük Kiralama İçin Hızlı Rezervasyon

Özellikler

İç Özellikler
ADSL
Alarm (Hırsız)
Alarm (Yangın)
Ankastre Fırın
Balkon
Barbekü
Beyaz Eşya
Boyalı
Bulaşık Makinesi
Buzdolabı
Giyinme Odası
Kiler
Klima
Mobilya
Set Üstü Ocak
Wi-Fi
Çamaşır Makinesi
Dış Özellikler
Isı Yalıtım
Kablo TV - Uydu
Yüzme Havuzu (Açık)
Muhit
Eczane
Market
Park
Sağlık Ocağı
İlköğretim
Ulaşım
Cadde
Havaalanı
Sahil
Konut Tipi
Müstakil Girişli
Cephe
Güney
Benzer İlanlar
0506 621 1221-0551 161 6595

emlakekle.org, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir